Rattery's Blog

Casa Nova

Casa Nova was een geweldig lief en speciaal ratje. We hebben veel met hem meegemaakt, leuke en minder leuke dingen. Maar oh wat was hij lief.. Helaas is hij door ouderdom over de regenboogbrug gestapt op 28 November 2020. We gaan je missen maatje..

14 Juli 2019

Deze dag appte mama Romee Silvana om een belangrijke gunst. Het ging niet goed met mij in de groep met Dracula & Biggy. Mama Romee vroeg aan Silvana of ik bij hun mocht wonen..

Ik wilde niet maar mama Romee verzekerde mij dat ik het heel goed zou hebben bij nieuwe vriendjes en ik zou niks te kort komen. Dus ik geloofde mama en zat met volle enthousiasme te wachten.

29 Juli 2019

Ik werd gebracht bij mijn nieuwe huisje.

Ik rook vriendinnetjes! Ik vind het nu al geweldig..

Ik werd gekoppeld aan een ratje genaamd Hertog, een naaktrat. Lief beestje en we waren gelijk vriendjes. Ik was tevreden!

31 Augustus 2019

Ik werd even later samengezet met een hele knappe dame, genaamd Scarlet. Ik was papa geworden van 13 knappe baby’s! Mama was zo trots op mij en Scarlet! ….

Met meerdere koppelingen later dat jaar kwamen er nog meer vriendjes voor Hertog & mij bij, ik was helemaal gelukkig!

Uiteindelijk ging Mojito helaas puberen waardoor Smokehead & Hertog werden gecastreerd en mochten bij de meisjes in de groep. Wat een leven hadden hun! Dat wilde ik ook!

Later ging het helaas wat minder in onze mannengroep, waardoor mama had besloten mij te laten castreren en ook bij de damesgroep te voegen. Toen ik eenmaal gecastreerd was werd ik een dag later 2jr oud. Wat vloog de tijd zeg! Alweer 2 jr.. Wauw..

Hoe gelukkig mama mij ook wilde maken, helaas kon ik het niet redden om bij de dames te kunnen.

29 November 2020

De leeftijd raakte me, het lopen werd moeilijker.. Verder was ik gezond! Maar ik voelde dat ik ouder werd.. ….

“Lieve papa & mama, ik heb zo’n prachtig jaar gehad bij jullie, ik ben zo blij dat ik papa heb mogen worden. Ook genoot ik altijd van de lunch samen met mama, ik kreeg altijd een stukje ei, ohhh wat was dat lekker!! Ik heb afgelopen woensdag zelfs nog een eitje gegeten samen met mama. Ik kon er maar niet genoeg van krijgen.”

“Ik heb tot de laatste dag genoten mama.. Jouw kroeltjes..jouw aaitjes..jij merkte het ook aan me he? Ja.. Jij bent echt een goeie mama.. Jij hebt zovaak gelijk als er met ons iets is..en ook over mij had je gelijk, maar toch ook hoopte je dat ik het nog zou redden tot ik bij de groep mocht. Helaas mocht het niet baten.. Het was tijd mama..”

“Toen papa me kwam voeren zag hij me liggen.. En ik was blij dat hij er was.. Mijn hartje begaf het..en ik sloot mijn ogen terwijl ik gerust gesteld werd door papa”

“Ik ga jullie missen, maar weet dat jullie goed voor me zijn geweest, mama Romee weet dat ook. Tot ooit weer… Ik hou van jullie”

– Casa Nova

Slaapzacht mijn lunchmaatje..

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie