Rattery's Blog

Het beste afscheid voor jouw dier

Wat is het beste afscheid voor jouw dier? Ik denk dat ik dat vandaag heb meegemaakt. Het was zo intens..zo speciaal.. En zo enorm emotioneel. Lieve Isador heeft op mij gewacht voordat ze over de regenboog brug zou gaan.

1 ding wist mama niet.. En dat is dat ik gisteren afscheid aan het nemen was..

Ik voelde het aankomen.. Elk uur werd zwaarder. Maar ik wilde met mama zijn..voordat ik over de regenboogbrug zou stappen.

Mama ging slapen en ik hield me sterk!

Toen mama wakker werd ging ik bij het deurtje liggen.. Op de hoop dat mama me zou zien. Natuurlijk zag mama mij! Ze deed gelijk de kooi open en ze pakte me op..

Ik zag haar.. Ik voelde me veilig. We hebben een uur lang gekroeld. Dit is wat ik wilde.. Mama is zo goed voor me geweest, ze voelde vertrouwd.

Mama begon weer te huilen.. Ze wilde de arts bellen.. Maar ik liet zien dat dat niet hoefde.

Isa in mijn armen..

“Ik vind het fijn zo mama, ik wil zo gaan, ik wil geen enge spuit. Ik lig hier in je armen, ik wil zo gaan”

Mama hield me goed vast..en liet me niet meer los.

Ze praatte tegen me.. “Ohh schat.. Het is je tijd.. Ga maar.. Ik ga jou nooit vergeten.. Je bent zo speciaal.. Ik blijf bij je..”

Dat was het moment dat ik wist dat het tijd was.

Om 10:32 vanmorgen blies ik mijn laatste adem uit..bij mama in d’r armen. Een betere moment kon ik niet hebben.

“Oh mama, het is hier zo mooi! Ik zie Bailey, Cherry & Siërra weer..en ze hebben vriendjes! Freddy, Chewie, Gomez… Springy..Paddy.. Ze zijn allemaal hier! Ik ken ze nog niet..maar ik weet nu al dat we dikke vriendjes worden.. Mama ik heb het zo goed bij jullie gehad. Ik wil jullie zo erg bedanken. En ik ga jullie missen, maar ooit..ooit zien we elkaar weer..”

Ik hou van jullie..

– Isador

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie