Isa’s Heavenly Rattery

Ons verhaal

Isa’s Heavenly Rattery

Isa’s Heavenly Rattery is begonnen op 21 september 2019. Op deze datum hadden we ons eerste nestje bij de rattery. Wij wilden het 1 keer meemaken. Leek ons zo geweldig!

Toen het nest eenmaal geboren was was ik er helemaal verliefd op. Ik wilde dit blijven doen, wel hobbymatig natuurlijk!

Die roze jellybeans, dichte oogjes, dat gekronkel… Och ik was helemaal verliefd! En dat ben ik tot op heden nog steeds met elk nest.

Hoe wij fokken

Het belangrijkste met fokken vinden wij dat we gezonde ratjes fokken. Daarnaast kijken we naar de kleur en zorgen we er natuurlijk voor dat ze handtam weggaan.

Een kleur of tekening doel hebben wij niet. Het gaat er echt alleen om dat we gezonde ratjes fokken met een leuk karakter.

Ze gaan met 7 weken bij ons weg en elke klant krijgt een snack box mee voor de ratjes.

Ze worden met 6 weken preventief behandeld tegen mijt.

Ook doen we een fotoshoot! Altijd geweldig om te doen als herinnering en de reacties van klanten te horen.

Nieuwsgierig? Bekijk onze album’s!


DierDier

Onze nesten

Doortje x Pickles

Russisch blauw japanner dumbo & Russisch blauw dumbo
Beide geweldig lief van karakter. Komen naar voren zodra je bij de kooi aankomt en lusten altijd wel een snoepje! Ook hebben ze beide dumbo oren wat bij veel mensen geliefd is.

Worden samen gezet op:
20-12-20

koppel bij rattery

Bloom x Henk

Geel japanner dumbo &
Champagne japanner
Bloom is van eigen fok, deze lijn hebben wij gehouden omdat het qua karakter en kleur perfect is. Zo aanhankelijk en zo lief, onderling en naar ons toe. Henk is een superlief kusjesmonster.

Worden samen gezet op:
20-12-20

koppel bij rattery

Miracle/Krullie x Diëgo

Marter, Agouti rex dumbo & Champagne husky
Miracle en Krullie zijn samen ingezet omdat ze samen zijn opgegroeid (lees hun verhaal hier) en beide een geweldig karakter hebben. Diëgo is een hele lieve aanhankelijke vader.

Worden samen gezet op:
06-02-21

koppel bij rattery

Interesse? Reserveer hier!

In de tabel ziet u hoeveel reserveringen er momenteel zijn, zodat u weet hoelang de kans is dat u moet wachten. Uiteraard kunt u altijd contact met me opnemen over de tijdsduur.

Ze kosten €15,- per ratje.

Vul onderstaand formulier in met uw wensen.

En wie weet tot ziens!

GeslachtAantal reserveringen qua rittens
Man35
Vrouw46
Totaal81
Let op! Dit zijn de totale reserveringen, sommige klanten hebben gereserveerd voor een specifiek koppel.
Neem contact op voor meer informatie.

  Normaal oor
  Normaal oor
  dumbo oor
  Dumbo oor
  DierDier

  Isa’s Heavenly Rattery

  Wilt u eerst langskomen voordat u reserveert of voordat u een lief ratje kan uitkiezen? Dat kan ook! Laat dat gewoon even weten door een berichtje achter te laten.

  Geopend

  Ma t/m Zo 09:00-17:00

  Locatie

  Etten-Leur

  Email

  isasheavenlyrattery19@outlook.com

  Deze pagina bevat affiliate links. Lees hier meer over op privacybeleid.

  • Baarmoederontsteking
   Een vriendin van mij heeft baarmoederontsteking helaas 1x meegemaakt bij een ratje van haar. Ze moest toen met spoed naar de dierenarts om geopereerd te worden. Helaas liep het anders dan gepland en is het beestje overleden. Ze kwam erachter omdat ze bloed vond bij de vagina van haar ratje.. Totaal in paniek natuurlijk! Baarmoederontsteking… Lees verder Baarmoederontsteking
  • Midden oor ontsteking
   Wat is Midden oor ontsteking? (MOO) MOO, oftewel midden oor ontsteking is een ontsteking wat diep in de oren zit, waarbij het hoofdje van de rat scheef kan gaan staan. Waarom een scheef kopje? Dit komt omdat het evenwichtsorgaan van de rat in de binnenoor zit en deze dus wordt aangetast door de ontsteking. In… Lees verder Midden oor ontsteking
  • Mijt
   Mijt… Iedereen kent het wel denk ik en heeft het wel een keer gezien of zelfs meegemaakt. Het kan echt erg uitpakken! En dan is het dus ook heel slim om het snel en goed te behandelen. Soms zie je aan het uiterlijk niks bij je ratje. Maar merk je wel dat ze meer krabben… Lees verder Mijt
  • De poten van de rat
   Iedereen die ratjes heeft kent de poten en de handjes van de rat wel. Ze eten ermee, ze poetsen ermee, ze pakken je vinger ermee vast. Ze doen er van alles mee! Ook hebben ze er nagels aan hangen die soms behoorlijk pijnlijk kunnen zijn met oppakken of met een mijtbehandeling. Dan proberen ze weg… Lees verder De poten van de rat
  • Bumblefoot bij ratten
   Bumblefoot is een zeer pijnlijke aandoening bij ratten en andere kleine (knaag)dieren, zoals muizen, cavia’s en konijnen. Het zijn zweertjes die op de onderkant van de voeten ontstaan. En is besmettelijk (mits het is ontstaan door een bacterie) onder de knaagdieren maar valt niet over te brengen op de mens, maar kan wel fataal zijn… Lees verder Bumblefoot bij ratten

  Geef een reactie